Warning: Creating default object from empty value in /customers/6/c/6/kystfiskerihorsens.dk/httpd.www/plugins/system/hipposhortcode/core/wp_shortcodes.php on line 97 Kystfiskerihorsens.dk - Vinter flue - Spey fire hot pink

Vinter flue - Spey fire hot pink

Artikel - Vinterens hårde måneder kan være vanskelig at få havørred i hygget, både på kysten og i fjorden. Det samme gælder efterårets ørreder i fjorden der fokusere på at yngle sig og de skrabe farver på fluerne er at foretrække.  

Om vinteren, når vandet er koldt og havørrederne har sine ruter ind under det lave vand i et par minutter for at søge føde, kan de skrabe farver være den helt rigtige cocktail til at få havørrederne i huggetPink glimmer rejen der har været favorit om vinteren og fluen flammen den gamle u-undværelig flue i boksen, er nu kommet i en mere opgraderet version. Farven er det samme, dog er der tilsat mere udstyr på fluen der gør den mere levende, det er spey fjerene som vi kender fra pattegrisen. Derfor kaldes fluen Spey fire.  En nem og lige til flue der skal have sin plads i flueboksen til kysten hårde vinter ørred.

Spey fire materialer
Spey fire materialer


OPSKRIFTEN 

KROG: Gamakatsu F314 #6 
HALE: Pink whiting spey hackle
KROP: SLF pink shell dubbing.
KROP: Mylarrør #small. Hot pink.
FRONT: Pink whiting spey hackle.
VÆGT: Lead wire ( bundet på undersiden )
TRÅD: Pink Veevus 8/0
ØJNE: 5mm 3D med UV lim.

Bæredygtig fiskeri ?

Guideline Flyfishing.

Grejbutikkerne i Horsens.

Mangler du godt grej til fiskeriet i Horsens fjord Så besøg Horsens 2 store grejbutikker. Fri parkeringspladser hos begge butikker.

SPORTSHUSET
Torvet 8
75 62 15 80
 Sportshuset.eu

EFFEKTLAGERET
Holmeboes Alle´ 14 
75 62 49 88
 Effektlageret.dk

Komplet guide

Læs komplet guide til havørreden i Horsens Fjord. Alt fra forår til vinter fiskeri. Læs mere

Raidzap

Medlem af sportsfiskeren.?

Er du medlem af Danmarks sportfisker forening. Hvis ikke, så tilmeld dig idag og modtag hver måned Sportsfisker bladet direkte i din postkasse.

Kort over alle pladserne

Find alle kystpladserne i Horsens fjord på et samlet kort. Incl parkerings pladser og plads numre. Kystplads oversigt

Mangler du mere detaljeret information omkring en speciel plads, så finder du det i menuen for kystpladser med billeder fra alle pladser.

Prosportfisher

Fishline

Sportshuset

Effektlageret