Warning: Creating default object from empty value in /customers/6/c/6/kystfiskerihorsens.dk/httpd.www/plugins/system/hipposhortcode/core/wp_shortcodes.php on line 97 Kystfiskerihorsens.dk - Koldt vand- kold flue

Koldt vand- kold flue

Artikel - De kolde måneder med koldt vand, såsom vinter månederne er sæson for svære fisk. Men med lidt teknik og andre farver på fluerne eller blinket kan man lokke havørreden.

 

En omvendt polarmagnus er tricket for en skrigene flue i saltvand. En flue der har de rigtige kolde farver som lokker havørrederne til hugget. Fluen kan også bruges om efteråret når havørrederne er i deres gyde humør, hvor prang farverne spiller ind. Tricket til vinter fiskeri er prang farver på fluerne og på blinkene, de kolde farver som orange, pink, neon grøn blink.  Selv om solen ikke varmer meget i vintertiden, er det generelt de sollyse dage og tidspunkter, der giver det bedste fiskeri. Men i de koldeste perioder er det timerne omkring middag, der giver størst chance for at træffe fisk inde på kystpladsen. Et misbrug af varme drikke i termokanden og krase prang farver på fluerne, så er chancerne store om vinteren.

 

Polarmagnus omvendt

 

OPSKRIFTEN 

KROG: Gamakatsu F314 #6 
HALE: Agerhøne fjer
KROP: SLF hvid shell dubbing.
KROP: Mallard pink fjer
FRONT:  Mallard pink fjer
VÆGT: Lead wire ( bundet på undersiden )
TRÅD: Pink Veevus 8/0

 

 

Bæredygtig fiskeri ?

Guideline Flyfishing.

Grejbutikkerne i Horsens.

Mangler du godt grej til fiskeriet i Horsens fjord Så besøg Horsens 2 store grejbutikker. Fri parkeringspladser hos begge butikker.

SPORTSHUSET
Torvet 8
75 62 15 80
 Sportshuset.eu

EFFEKTLAGERET
Holmeboes Alle´ 14 
75 62 49 88
 Effektlageret.dk

Komplet guide

Læs komplet guide til havørreden i Horsens Fjord. Alt fra forår til vinter fiskeri. Læs mere

Raidzap

Medlem af sportsfiskeren.?

Er du medlem af Danmarks sportfisker forening. Hvis ikke, så tilmeld dig idag og modtag hver måned Sportsfisker bladet direkte i din postkasse.

Kort over alle pladserne

Find alle kystpladserne i Horsens fjord på et samlet kort. Incl parkerings pladser og plads numre. Kystplads oversigt

Mangler du mere detaljeret information omkring en speciel plads, så finder du det i menuen for kystpladser med billeder fra alle pladser.

Prosportfisher

Fishline

Sportshuset

Effektlageret