Warning: Creating default object from empty value in /customers/6/c/6/kystfiskerihorsens.dk/httpd.www/plugins/system/hipposhortcode/core/wp_shortcodes.php on line 97 Kystfiskerihorsens.dk - Tanglopper på lavt vand

Tanglopper på lavt vand

Artikel - Tangloppen er en af de vigtigeste byttedyr for havørreder, såsom rejerne, men tangloppen kan få de svære fisk til hugget i det klare vand nær kysten og blæretangen. De findes i utallige farver og versioner. Følg med og se  en simpel opskrift på en tangloppe.

Mørke eller lyse tanglopper, store som små. De findes over alt i fjorden og på den åbne kyst. Og det ved havørrederne også. Sometider kan havørrederne være svære til at få i hugget på de store fluer, og overraskende som altid har de små byttedyr bevist at man efter flueskiftet, så kommer hugget. Når det lave vand i det tidlige forår begynder at varme op til 5-8 grader, sker der noget mellem tangen og de små sten nær land. Tanglopperne begynder at præge det lave vand. Her smasker havørrederne sig i tanglopper i det tidlige forår. Selv hen på efteråret når havørrederne er i gydedragt, foretrækker de tit de små byttedyr. 

Tanglopperne kan bindes i flere farver, her er der bundet et par stykker af de mørke tanglopper. Den kan bindes på mange forskellige måder og former.

Fisk og Fri har lavet en meget demonstrede video på deres Vimeo kanal. Den kan ses online Link: Tangloppe fisk og fri

Kobberbassen tangloppe er også en mulighed - en uundværlig tangloppe flue i æsken.

 

Materialer

 

OPSKRIFTEN 

KROG: TMC 2457  #6 
HALE: Spidsen Agerhøne fjer
KROP: SLF Squirrel dubbing mørk
KROP: Pro sportfisher Gammarus Shell - Brown on clear #Large
RIP : Tråd, dubbing loop
TRÅD: UNI - Mono fine clear

Bæredygtig fiskeri ?

Guideline Flyfishing.

Grejbutikkerne i Horsens.

Mangler du godt grej til fiskeriet i Horsens fjord Så besøg Horsens 2 store grejbutikker. Fri parkeringspladser hos begge butikker.

SPORTSHUSET
Torvet 8
75 62 15 80
 Sportshuset.eu

EFFEKTLAGERET
Holmeboes Alle´ 14 
75 62 49 88
 Effektlageret.dk

Komplet guide

Læs komplet guide til havørreden i Horsens Fjord. Alt fra forår til vinter fiskeri. Læs mere

Raidzap

Medlem af sportsfiskeren.?

Er du medlem af Danmarks sportfisker forening. Hvis ikke, så tilmeld dig idag og modtag hver måned Sportsfisker bladet direkte i din postkasse.

Kort over alle pladserne

Find alle kystpladserne i Horsens fjord på et samlet kort. Incl parkerings pladser og plads numre. Kystplads oversigt

Mangler du mere detaljeret information omkring en speciel plads, så finder du det i menuen for kystpladser med billeder fra alle pladser.

Prosportfisher

Fishline

Sportshuset

Effektlageret