Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/6/c/6/kystfiskerihorsens.dk/httpd.www/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141 Warning: Creating default object from empty value in /customers/6/c/6/kystfiskerihorsens.dk/httpd.www/plugins/system/hipposhortcode/core/wp_shortcodes.php on line 97 Kystfiskerihorsens.dk - Tjernobyl fluen

Tjernobyl fluen

Artikel - Det kolde vand i det tidlige forår holder fisk på det lave vand. Det er der ingen tvivl om. De kradse farver kan være at fortrække i det tidlige forår, og gerne med på bølgen som andre fluer, fluorescent farver i dubbingen.

Fluorescent farver på fluerne er blevet et hit på de seneste måneder for fluebinder, det er et virkeligt fedt materiale hvor selve Uv lyset fra solen giver fluen andre farver, som vi ser det med en Uv lampe. Nogen sværger til at de fanger flere havørred på fluorescent farver end på almindelige neutrale farver. Slf dubbing er vejen frem til fluerne med de fluorescent farver. De fåes hidtil i et par farver i shell pink, og hvid mm. Her er tilbudet på den såkaldte Tjernobyl reje, med fluorescent materialer.
Selv øjnene fra Link: Easyshrimpeyes.dk er fluorescent. En flue der ville lokke havørred til hugget idet kolde kyst vand eller inde i fjorden.


Selve fluen er meget simpel at binde, selv for den let øvet fluebindere.

 

Materialerne til fluen.
Materialerne til fluen.

OPSKRIFTEN 

KROG: Gamakatsu F314 #4 eller Ahrex NS150 #6 
HALE: Mallard barred flank Fl. yellow
HALE: Whiting spey i Tan
KROP: SLF Dubbing Fl. yellow
KROP: Whiting spey fjer i Tan
RIP: Brug tråden
ØJNE: Easy shrimp eyes Fl. gul
TRÅD: UNI Mono fine clear.

 

 

 

Bæredygtig fiskeri ?

Guideline Flyfishing.

Grejbutikkerne i Horsens.

Mangler du godt grej til fiskeriet i Horsens fjord Så besøg Horsens 2 store grejbutikker. Fri parkeringspladser hos begge butikker.

SPORTSHUSET
Torvet 8
75 62 15 80
 Sportshuset.eu

EFFEKTLAGERET
Holmeboes Alle´ 14 
75 62 49 88
 Effektlageret.dk

Komplet guide

Læs komplet guide til havørreden i Horsens Fjord. Alt fra forår til vinter fiskeri. Læs mere

Raidzap

Medlem af sportsfiskeren.?

Er du medlem af Danmarks sportfisker forening. Hvis ikke, så tilmeld dig idag og modtag hver måned Sportsfisker bladet direkte i din postkasse.

Kort over alle pladserne

Find alle kystpladserne i Horsens fjord på et samlet kort. Incl parkerings pladser og plads numre. Kystplads oversigt

Mangler du mere detaljeret information omkring en speciel plads, så finder du det i menuen for kystpladser med billeder fra alle pladser.

Prosportfisher

Fishline

Sportshuset

Effektlageret