Warning: Creating default object from empty value in /customers/6/c/6/kystfiskerihorsens.dk/httpd.www/plugins/system/hipposhortcode/core/wp_shortcodes.php on line 97 Kystfiskerihorsens.dk - Sejet

Sejet

Sejet plads nr. 2 - byder på et rigtig godt valg for at fange havørred om foråret/efteråret. Der er perfekt sandbund med masser af store tangfyldte områder. Plettet bund med lidt sten og muslinger. Stedet ligger lidt længere ude end Boller mole, men sandbunden her er ikke blød som ved Boller mole. Fiskes der mod venstre kommer der et godt solidt sted med mange store sten, hvor havørrederne præges ved stenene.

Et perfekt sted at prøve fluefiskeriet af en varm forårs dag. I det tidlige forår er der mange børsteorme på stedet. Du vader næsten i børsteorm på bunden. Pladsen fisker bedst i højvande, da i lavvande skal der vades langt ud, for at finde noget dybere vand. Om efteråret holder fiskene meget af at stå ved alle de større sten der ligger i vandet. Tag ikke fejl af pladsen om efteråret, det er en ren træk rute for havørred på vej mod åer´ne. Andre erfaringer fra andre lystfiskere mener at lavvande fisker bedst, da du kan stå lige på renden til lidt dybere vand hvor fiskene går til. Tag ikke fejl af denne plads i foråret når vandet rammer 6-7 grader med pålands vind og heller ikke ikke om efteråret. Der fisker pladsen rigtig godt. 

 

Vestsiden af Sejet.

Østsiden af Sejet.

Vestsiden af Sejet.

Indgangen til Sejet.

 

 Kortet angiver en placering til Sejet Nørremark. Parkering fortages direkte ved vandet på skråningen til venstre. Der må ikke parkeres som i gamle dage helt ned til vandet pågrund af vandanlæg.
Sejet nørremark ligger lige efter Boller mole. Der kan fiskes frit mod øst imod Shchur konference center.