Warning: Creating default object from empty value in /customers/6/c/6/kystfiskerihorsens.dk/httpd.www/plugins/system/hipposhortcode/core/wp_shortcodes.php on line 97 Kystfiskerihorsens.dk - Boller mole

Boller mole

Boller mole Plads nr. 1  - byder på fremragende fiskeri især i foråret med børsteorm. Boller mole lægger sig meget tæt op af inderfjorden. Det er det tætteste sted man kan komme på inderfjorden.  Det er kun tilladt at fiske på højre side af sten molen, da venstre side er fredet hele året rundt. Der er fremragende natur og masse af fugle liv ved Boller mole.

Vades der langt mod højre skal man være opmærksom på at der er et stykke der er fredet gældende fra 16/9 til 15/1. Begge dage inkl. Boller mole fisker godt i lavvande, og især om efteråret fra og med November måned og helt frem til Maj, sidst i foråret. Fra maj måned kan der også fanges rigtige mange hornfisk  på stedet. Boller mole fisker godt om natten sidst i foråret og starten af sommer perioden. Pladsen holder mange fjordørred på samme plads hele året rundt, de såkaldte fjordørred er helt gylden brune på maven. Boller mole kan er Horsens inderste plads i hele fjorden på sydsiden, og når solen for alvor får magten ville boller mole være et meget oplagt plads at starte på i foråret. Pas på med ikke at vade for meget på pladsen i højvande, da fiskene trækker helt tæt ind mod stenene på molen. 

 

 

Østsiden af Boller mole

Vigen ved Boller mole

Hovedspidsen af Boller mole

 

 

 Kortet angiver en placering til Boller mole. Parkering fortages i skoven lige ved Bollervej der går gennem Boller skov. Der må ikke køres i bil ned til vandet gennem skovvejen.