Warning: Creating default object from empty value in /customers/6/c/6/kystfiskerihorsens.dk/httpd.www/plugins/system/hipposhortcode/core/wp_shortcodes.php on line 97 Kystfiskerihorsens.dk - Asvig - Kirkholm

Asvig - Kirkholm

Asvig kirkholm plads nr. 10 - Byder på et godt fiskeri i starten af april mdr. og frem efter. Der fiskes fra kirken og hele det lange stykke ud mod spidsen. Stedet er meget besøgt om efteråret. De fleste fisker fra den lille spids i starten og helt ud til den store spids.

Der er fyldt med rigtige gode bundforhold af tangbund, sand bund og plettet bund og ålegræs. Asvig fisker bedst i højvande i efteråret hvor der kan fiskes i badekaret. Lavvande foregår evt. fra flydering i nr. 2 badekar længere ude efter sand revlen. Stedet fisker rigtig godt fra omkring uge 42 og frem. Rent vand og åben kyst hvor havørreden går tæt på land om efteråret. Der er flere kilometer vand fra kirken og ud mod Ashoved. Især badekaret fra den første spids rækker sig langt. Og er der højvande i badekaret er der også fisk. Nordlige vinde kan få vandet til at virke grumset.

 

 

Masser af fiskevand på den åbne kyst.
Nord over mod Pøt.
Det forreste styk fisker godt i højvande om efteråret. Vad ikke ud i vandet.

 


Kortet angiver en placering til Asvig / Kirkholm. Parkering foretages ved kirken. Fisk mod Øst.